MARDİN / MİDYAT - Şehit Polis Nuri Turgut Ortaokulu

May

Şehit Polis Nuri Turgut İlkokulu/Ortaokulu okul sporları kapsamında düzenlenen satranç turnuvasında Ortaokul kategorisinde 1. olmuştur. Okul idaresi İlçe 1.si olan öğrencilerimizi ödüllendirdi. Okul Müdürü Lütfi Oğuz öğrencilerimizi ve onu yetiştiren öğretmenlerini tebrik etti.Bu sene Egitim Ögretime başlayan bir okul olarak kısa sürede Şiir yarışması ilçe birinciliği, karate de bölge üçüncülüğü ve ardından satranç ilçe 1.liğinin gelmesiyle okulumuzun sanatsal ve sportifbaşarılarında sadece başlangıç olduğunu belirtti.

May

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan karate kursunda kayıtlı Şehit Polis Nuri Turgut İlkokulu/Ortaokulu öğrencisi Berzan ELALİ , 19 Mayıs Atatürk ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen iller arası karete turnuvasında bölge 3.sü olmuştur. Okul Müdürü Lütfi OĞUZ bölge 3.sü olan öğrencimizi ödüllendirdi. Okul Müdürü, öğrencimizi ve onu yetiştiren öğretmenini tebrik etti.Şiir yarışması ilçe birinciliğinden sonra karate de bölgeüçüncülüğünün gelmesi okulumuzun sanatsal ve sportif başarılarının başlangıcı olması açısından çok önemli olduğunu belirtti.

May

Midyat Fen lisesinin İlçe genelinde düzenlediği Matematik Olimpiyatlarına okulumuz öğrencileri katılım sağladı. Ilk kez katildigimiz olimpiyatlarda Derece elde edilmesede yarışma ortamı ve Fen lisesi ortamini görme fırsatı buldular. Ögrencilerimizi ve emeği geçen Öğretmenlerimize teşekkürler.

May

Şehit Polis Nuri Turgut İlkokulu/Ortaokulu Okul Aile Birliğinin katkılarıyla okulumuzda kermes düzenlendi.

May

Kanun ordusu Jandarma 185 yaşında" konulu Ortaokullar arası şiir yarışmasında Midyat İlçe BİRİNCİSİ olan 6.sınıf öğrencimiz Hülya AKAN ve onu yetiştiren Öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Birinci olan öğrencimiz okul idaresi tarafından ödüllendirildi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz bahçesinde sınıf sıra çizgileri  çizildi.Emeği geçenlere teşekkür ederiz

Mrt

Okulumuza Adı verilen Şehit Polis memuru Nuri Turgut hayratına lokma dağıtıldı.Dagitimda Midyat ilce Emniyetinden polis memurlarımizda iştirak etti. Sehit polis memurunun eşi  ve çocuklarının hayratı olarak tüm öğrenciler icin lokma tatlısı yaptırıldı.Şehit Polis Nuri Turgut İlkokulu/Ortaokulu ailesi olarak bu anlamlı günde şehidimize Allah tan rahmet  geride kalanlara başsağlığı diliyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle anıldı

Mrt

Okulumuzda sağlıklı besleniyorum çorba günü etkinliği düzenlendi.Emeği geçen öğretmen,öğrenci ve velilere teşekkürler.

Şbt

Okulumuzda ingilizce merdiven giydirme yapıldı. Emeği geçen müdürümüze, öğretmenimize ve görevlilere teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Değerler kulübü öğrencileri çedes projesi kapsamında hediyeleşin birbirinizi seversiniz hadisi ışığında dostluğun pekistirilmesi amacıyla hediyeleştiler.

Şbt

Okulumuz Değerler kulübü öğrencileri Çedes projesi kapsamında temizlik duyarlılığının arttırılması amacıyla okulumuzun etrafında temizlik yaptılar.Emegi geçenlere teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100.yılı coşkuyla kutlandı.

Eyl

İlçemize yeni atanan Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdurrahim Demir, çalışmalarına okulumuzu ziyaret ederek başladı, kendisine yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz.