MARDİN / MİDYAT - Şehit Polis Nuri Turgut Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz bahçesinde sınıf sıra çizgileri  çizildi.Emeği geçenlere teşekkür ederiz

Mrt

Okulumuza Adı verilen Şehit Polis memuru Nuri Turgut hayratına lokma dağıtıldı.Dagitimda Midyat ilce Emniyetinden polis memurlarımizda iştirak etti. Sehit polis memurunun eşi  ve çocuklarının hayratı olarak tüm öğrenciler icin lokma tatlısı yaptırıldı.Şehit Polis Nuri Turgut İlkokulu/Ortaokulu ailesi olarak bu anlamlı günde şehidimize Allah tan rahmet  geride kalanlara başsağlığı diliyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle anıldı

Mrt

Okulumuzda sağlıklı besleniyorum çorba günü etkinliği düzenlendi.Emeği geçen öğretmen,öğrenci ve velilere teşekkürler.

Şbt

Okulumuzda ingilizce merdiven giydirme yapıldı. Emeği geçen müdürümüze, öğretmenimize ve görevlilere teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Değerler kulübü öğrencileri çedes projesi kapsamında hediyeleşin birbirinizi seversiniz hadisi ışığında dostluğun pekistirilmesi amacıyla hediyeleştiler.

Şbt

Okulumuz Değerler kulübü öğrencileri Çedes projesi kapsamında temizlik duyarlılığının arttırılması amacıyla okulumuzun etrafında temizlik yaptılar.Emegi geçenlere teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100.yılı coşkuyla kutlandı.

Eyl

İlçemize yeni atanan Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdurrahim Demir, çalışmalarına okulumuzu ziyaret ederek başladı, kendisine yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz.